Kaszaper

2023.12.06. 16:42

Varázslat: kertből lett karácsonyi udvar, ahova ellátogatott a Mikulás - galériával

Kaszaperen, a Szeverényi család úgy döntött, kidíszítik otthonukat idén is és nem csalk belül. A házukat, a kerítést, az udvart pompás esti fények világítják meg. Még a Mikulás is bekopogott hozzájuk.

Csete Ilona

Így vált egy kert karácsonyi udvarrá Kaszaperen.

Forrás: Facebook

Nagy volt a készülődés az Árpád utca 7. szám alatt már az elmúlt napokban is. A tavalyi sikeren felbuzdulva ünnepi hangolódás volt ez a javából. Egyre több dekorációs elemnek találtak méltó helyet az adventi várakozás időszakára. Gál Tamás és Szeverényi Sztella saját készítésű pingvineket, hóembert, kandallót, szarvast, szánkót helyezett ki és fényfüzérekkel tette meséssé a látványt. Felfigyelt erre a község apraja s nagyja, aki arra járt (és egyre többen kíváncsiak a látványra) elismerően csettintett, dicsérte az éppen a kertben serénykedő fiatalokat. 

A Szeverényi család úgy gondolta, december 5-én, kedden megnyitja a kapukat, a település lakosait vendégül látja karácsonyi hangulatú udvarukban. Ennek hírét vette a Mikulás is. Meglepetésvendégként érkezett, s a több mint 100 érdeklődő nagy ovációval fogadta.

 

A gyerekzsivajtól hangos családi ház udvarában fotózkodtak a Mikulással és a manóival, a család jóvoltából pedig szaloncukorral, csokimikulással, forró teával, aprósüteménnyel jóllakva és sok élménnyel térhettek haza a kaszaperiek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában