Ünnepi ajándék

2023.12.25. 09:38

Sültes tállal és ajándékkal érkezett a City Angyal Békésen – videóval

Ismét megtartották a City Angyal elnevezésű karitatív programot karácsonykor Békésen, amelynek keretében 12 helyi családnak juttattak el sültes tálat, illetve ajándékcsomagot szenteste napján.

Papp Gábor

Idén is megtartották a hagyományos karitatív akciót.

Fotó: Facebook

Az étterem vezetője, a kezdeményezés ötletgazdája, Ökrös Sándor hírportálunknak elmondta, négy éve szervezték meg az első ilyen akciót, amit azóta is folytatnak a Békési Kajak-Kenu Club, a Békési Férfi Kézilabda Club, a Dánfoki Üdülőközpont, Barta István Zoltán és egy helyi vállalkozás együttműködésével.

A Facebookon keresztül lehetett javaslatot tenni, hogy mely családok kapják meg az ünnepi ajándékot, amely az említett sültes tálak mellett nagyon sok mindent üdítőt, csokit, cukrot, gyümölcsöket, szaloncukrot, mosókapszulát, különleges párnát egyaránt tartalmazott. Mintegy negyven javaslat érkezett, és a szervezők alaposan körüljárták, hogy kik a leginkább rászorulók, kik érdemlik meg leginkább a segítséget, a helyi családsegítő szolgálat véleményét is kikérték.

Szenteste napján Ökrös Sándor, Barta István Zoltán, Dobi István, a Békési Kajak-Kenu Club elnöke, Nagy Richárd, az Optimum Solar-BFKC ügyvezetője és Bak Ádám, a Békés Turisztikai Kft. ügyvezetője vitte el az ajándékokat az érintettekhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában