Békéscsaba

2023.12.14. 07:11

Problémássá vált a Kner nyomdánál a parkolás

Bejárást tartottak a Berényi út 1. szám alatti önkormányzati ingatlannál a városháza szakembereivel, valamint a környező vállalkozások képviselőivel – ismertette Facebook-oldalán Paláncz György városi tanácsnok, önkormányzati képviselő.

Licska Balázs

A napokban tartottak bejárást a területen.

Forrás: Facebook

A Kner nyomdával szemközti területen jelenleg főleg a nyomda munkatársai, illetve a Kornélia étterem vendégei parkolnak. Mint a képviselő írta, a csapadékosra fordult időjárás miatt ez problémásabbá vált, ezért szükség lenne a terület rendezésére.

Ehhez a Modern Városok Program keretében megfelelő, hosszú távú megoldás mutatkozik, ám a projekt megvalósításához további forrásokra van szükség – folytatta Paláncz György. Hozzátette, van esély a plusz pénzre, végleges döntés azonban nem született róla. Az önkormányzati képviselő bízik abban, hogy a fejlesztés mielőbb megvalósulhat, és ennek érdekében ő is mindent megtesz, amit lehet. Azonban addig is fontosnak ítéli, hogy a területen töltsék fel a kátyúkat, hogy a területet tegyék alkalmassá a kulturált parkolásra. Ennek érdekében több intézkedést kezdeményezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában