Gyula

2023.12.14. 09:56

Magyar Fiatalokért Díjat vehetett át a Mi Egy Másért Közhasznú Egyesület

Magyar Fiatalokért Díjat vehetett át a megalakításának huszadik évfordulóját idén ünneplő Mi Egy Másért Közhasznú Egyesület szerdán Budapesten. A Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter döntésének értelmében odaítélt elismerést Nagy-Vargha Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár adta át a Kulturális és Innovációs Minisztérium könyvtártermében.

Papp Gábor

A díjazottak.

Fotó: Családbarát Magyarország

A díjat „az ifjúságügy és a tehetséggondozás területén végzett kiemelkedő szakmai teljesítmény vagy elért kimagasló eredmény” elismerésére adományozza a kultúráért és innovációért felelős miniszter, évente maximum 5 főnek vagy szervezetnek.

Mint a laudációban elhangzott, a Mi egy Másért Közhasznú Egyesület elmúlt húsz évének több fontos mérföldköve: az ifjúságügy területén végzett helyi és országos munka, az ifjúsági közösségfejlesztés, valamint a Hetedhét Játékváros is megemlítésre került.

A gyulai egyesület mellett Magyar Fiatalokért díjban Túry Ferenc családterápiával foglalkozó orvos, pszichiáter, nyugdíjas egyetemi tanár; Vajda Árpád közösségszervező; a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség és Rezák-Kottes Anikó ifjúsági szakember, a FECSKE egyesület alapító elnöke részesült.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában