Visszatekintő

2023.12.20. 19:22

Horogra akadt a január: ezek voltak a legolvasottabb cikkeink Békésben

Egyáltalán nem telt eseménytelenül a 2023-as év Békés vármegyében, összegyűjtöttük hát, mely cikkeinkre kattintottak januárban a legtöbben a BEOL.hu hírportálon.

Beol.hu

Ez érdekelte a legjobban olvasóinkat

A legújabb Okosjegyet két díjszinten lehet megvásárolni. Azok az utasok, akik az interneten és MÁV appon váltható Okosjegyet választják, akár 76 százalékkal kedvezőbb áron utazhatnak a Békés InterCity járatokon ahhoz képest, mintha a pénztárban váltották volna ki teljesárú jegyüket. Mint írják, az Okosjegy ára magában foglalja a helybiztosítás díját, azonban egyéb kedvezményre nem jogosít.

A Lara nevet kapta az idei év első újszülöttje. A kislány 3140 grammal és 48 cm-el jött a világra.

Közel nyolcvanöt centis, mintegy 7,5 kilós süllőt fogott szilveszterkor a Körösön a Békésen dolgozó Hajdú Zsuzsanna.

Gyönyörű, egyben óriási, mintegy 145 centi hosszú harcsát fogott szombaton a békési Havai Zsolt az egyik megyei csatornán – értesült hírportálunk.

2026-ig biztosan nem lesz gyorsforgalmi összeköttetés Csongrád-Csanád és Békés vármegye központjai között. Az aláírt új egyezség szerint 393 millió forint illeti a megbízott cégeket, hogy megalkossák a Békéscsaba-Szeged 2×2 forgalmi sávos főúti összeköttetés tanulmánytervét. A feladat végrehajtására több mint 3 évet kapott a konzorcium. 

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában