Közgyűlés után

2023.12.18. 19:12

Hajrá Békéscsaba: titkos volt a szavazás az alpolgármesterről

A Hajrá Békéscsaba tagjai nem szeretnék felfedni, hogy milyen álláspontot képviseltek a múlt heti békéscsabai közgyűlésen, amikor a fideszes Paláncz György alpolgármesterré választása volt napirenden.

Beol.hu

Juhász István: a következtetések nem bírnak alappal

Fotó: Bencsik Ádám-archív

Mint megírtuk, a városi közgyűlés ülésén, zárt ajtók mögött tárgyalták a harmadik alpolgármester kérdését, a posztra a Fidesz-frakció tagjai közül Paláncz György tanácsnokot javasolta Szarvas Péter polgármester, a Hajrá Békéscsaba-frakció tagja. 

Mivel a Fidesz-frakció és a Szövetség Békéscsabáért tagjai nyilvánosságra hozták, hogy igennel szavaztak, könnyen kiköveztethető, hogy a javaslatot nem támogatta sem a városvezető, sem a Hajrá Békéscsaba-frakció, és ezen múlott, hogy Paláncz György tanácsnokot nem választották meg.

– Zárt körben folyt a vita, és titkos volt a szavazás. Ennek pont az a lényege, hogy senki nem köteles felfedni azt, hogy milyen álláspontot képviselt, a következtetések pedig „nem bírnak alappal” – fogalmazott a Hajrá Békéscsaba hétfői sajtótájékoztatóján ezzel kapcsolatban dr. Juhász István tanácsnok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában