Díjakat adtak át

2023.12.12. 07:01

Gálán jutalmazták a kimagasló eredményeket Szeghalmon

Díjátadó gálát rendeztek a minap Szeghalmon, a művelődési központban, amelyen elismerték, köszöntötték azokat, akik tanulmányi, sport és művészeti eredményeikkel, tevékenységükkel viszik a város jó hírét határon innen és túl; valamint a felkészítőiket.

Licska Balázs

Macsári József polgármester kiemelte, hogy tisztelni kell az olyan munkát, amely kiemelkedik az átlagból. Fotó: Bencsik Ádám

Macsári József polgármester kiemelte, tisztelni kell az olyan munkát, amely kiemelkedik az átlagból. Az ünnepeltek teljesítményének minősége az, amely megkülönbözteti őket az egyszerűtől, a mindennapitól. Beszélt verejtékes munkáról és arról, hogy a tudás nem szerezhető meg egyik pillanatról a másikra; kitartásról és sziklakemény akarásról, amely hajtóerőként lendít előre. Hangsúlyozta: arra, aki tehetséges és szorgalmas, Isten is rámosolyog.

A Tildy Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói közül díjat kapott Csontos Luca, Ivicevic Ivka Luca, Kiss Panna Sára, Zsombok Lara, Szujó Liliána Hanna, Várdai Luca, Nagy Márk Nimród, Tóth Dominik, Jónás Dóra Panna, Váradi Székely Zsófia, valamint az intézmény társastánc tanszakának növendékeit, Kenyeres Csaba tanítványait szintén jutalmazták. A Péter András Gimnázium és Kollégium tanulói közül elismerést érdemelt ki Kata Sándor, Muzsai Izabella, Szabó Márton, a középiskola IV. korcsoportos leány kézilabdacsapata, valamint a PAGoda színjátszócsoport.

Jutalmazták a művelődési központban működő társastáncosok Seni-Fit csapatát; a Sárréti Táncsport Egyesület felnőtt és senior csapatát; a Macskinné Pór Erzsébet vezette Szeghalmi Mazsorett Együttes Szivárvány, Csillag és Százszorszép csoportjait; a Dalma Dance Kele Andrea irányította szeghalmi tagozatának növendékeit; a Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület tánccsoportját. Elismerték a Szeghalmi Safi Biliárd Klubot, valamint két szeghalmi polgárőrt, Papp Sándort és Vadász Gusztávot, akik idén a város közbiztonsága érdekében jelentős óraszámban vállaltak szolgálati időt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában