Karjukat nyújtják

2023.12.06. 10:10

Elég egy óra, hogy életet mentsünk: Csabán is véradást szervez a MÁV-Volán-csoport

Békéscsabán is várják a véradókat a MÁV-VOLÁN-csoport pénteki országos véradásának keretében. Mint hangsúlyozták: elég egy óra, hogy életet mentsünk!

Beol.hu

Az ünnepek alatti kiegyensúlyozott és folyamatos vérellátáshoz szeretnének hozzájárulni.

Fotó: MW-illusztráció

A MÁV-VOLÁN-csoport a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve 17. alkalommal szervezi meg a MÁV-VOLÁN-csoport Országos Véradó Nap programot. A működő egészségügyi ellátáshoz szükség van a vérkészletek folyamatos feltöltésére is, amelyhez december 8-án (pénteken) országosan 14 helyszínen járulhatnak hozzá az önkéntesek.

Várják a véradás egészségügyi feltételeinek megfelelő munkatársakat a vállalatcsoport részéről, valamint természetesen utasokat és civil lakosokat, akik hozzájárulhatnak az ünnepek alatti kiegyensúlyozott és folyamatos vérellátáshoz. Az esemény szervezői a szeretet ünnepének közeledtével az önzetlen segítségnyújtás fontosságára, az utasok és a közösségi közlekedésért dolgozók összefogásának jelentőségére szeretnék felhívni a figyelmet. 

Békéscsabán a VOKE Vasutas Művelődési Házban (Andrássy út 79-81.) várják a véradókat 13.30 és 15.30 között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában