Gádoros

2023.12.07. 19:24

A FirstFarms angyalai megleptek ötven gyermeket

Önkéntesség, szociális érzékenység, kezdeményezések, amelyek felerősödnek a karácsony közeledtével. A FirstFarms Hungary Kft. 2018-ban hívta életre a Dan-Farm (immáron az FFH) Angyalát és tette szebbé a karácsonyát nélkülöző gyermekeknek a munka-, és lakóhelyük környezetében.

Csete Ilona

Hrncsjárné Varga Ágnes, a gádorosi családsegítő szolgálat munkatársa és Sarusi-Kis Tamás az átadón.

Forrás: BMH

A FirstFarms Hungary Kft. hatodik alkalommal tette közzé dolgozói körében az Angyalok kerestetnek felhívást. Idén ismét összeállt egy csapat, akik vállalkoztak arra, hogy megvalósítsák néhány gyermek karácsonyi kívánságát.

Az akció önkéntes alapon működik, az összegyűjtött adományt a helyi családsegítő szolgálatok juttatják el a rászoruló gyerekeknek. 

– Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy a FirstFarms Hungary Kft. több munkavállalója is szívesen csatlakozik a kezdeményezéshez és kialakult egy törzsgárda, akiknek köszönhetően idén több, mint 50 nehéz sorsú gyermek karácsonyát tudtuk szebbé tenni – mondta el Sarusi-Kis Tamás, a cég ügyvezető igazgatója. Játékokat, plüss figurákat és édességet gyűjtöttek és emellett néhány célzott kívánságot is teljesítettek a családsegítő szolgálat közreműködésével.

Dimák Andrea, a cég HR-asszisztense kollégáival állította össze a színes meglepetés-csomagokat.
Fotó: BMH


– Büszkék vagyunk erre az összefogásra és jó érzés végigvinni az előkészületektől a csomagolásig, az átadásig. Amikor bevittük a családsegítő szolgálatnak az ajándékokat, elmondták, hogy nagyon sok családban ezek a csomagok lesznek az egyetlen karácsonyi ajándékok. Önkéntes alapon érkezett minden adomány és valahol megerősítést ad számunkra, hogy munkavállalóink biztonságban érzik magukat nálunk, ami lehetőséget ad arra is, hogy nagyvonalúak legyenek – tette hozzá az cégvezető.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában