44-es út

2023.11.30. 11:26

Néhány nappal később kezdődik az útfelújítás a gyulai határátkelőhelyen

A meghirdetett időponthoz képest három nappal később kezdődnek az útfelújítások a 44-es számú főút Gyula közúti határátkelőhely területét érintő szakaszán – közölték csütörtökön a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

Nyemcsok László

November 30-án, pénteken indult volna a beruházás, ehelyett azonban december 4-e, hétfő és december 7-e, csütörtök között végzik el a munkálatokat. A felújítás a tehergépjárművek közlekedésére kijelölt forgalmi sávokat érinti, és ez sávlezárással, forgalomtereléssel jár majd. A belépő és a kilépő oldalon is csak egy-egy forgalmi sávon lesz lehetőség a tehergépjárművek átléptetésére, ez pedig jelentős forgalomlassulást és torlódást okozhat.

A rendőrség felhívja a teherforgalomban közlekedők figyelmét, hogy amennyiben lehetséges, a felújítási munkálatok időtartama alatt válasszanak másik közúti határátkelőhelyet a határátlépéshez. Az útfelújítási munkák elvégzése a személygépjárművek közlekedésére szolgáló forgalmi sávokat közvetlenül nem érinti. A sávlezárások, illetve forgalomterelések miatt azonban a személyautóval közlekedők is fokozott figyelemmel közlekedjenek a közúti határátkelőhely területén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában