Közösségépítés

2023.11.25. 11:44

Kocsmakvíz: izgalmas műveltségi vetélkedőt szerveztek a battonyaiak

A kocsmakvíz az angolszász területeken méltán népszerű pubquiz műfajnak a magyarországi változata. A battonyaiak belekóstoltak ennek a közösségépítő hangulatába a minap. A helyi művelődési ház ugyanis csapatokat verbuvált, felhívásukra még a környékbeli településekről is érkeztek. A megmérettetés utáni visszhang pedig: remek volt a hangulat, egy közösségi élményekben gazdag és izgalmas műveltségi vetélkedőt valósítottak meg a battonyaiak.

Csete Ilona

A csapatok, nyolcan, nagyon jól érezték magukat

Forrás: Facebook

A játékot zömében bárokban, kávézókban, pubokban tartják és 4-6 fős csapatok versenyeznek egymással. Az első battonyai kocsmakvíz versenyre a leggyorsabb jelentkezők tudtak bejutni, így 8 csapat játszott együtt november 22-én, a Korona Vendéglőben (Észbontók, Fantázia, Félemelet, Hivatal, Magasfeszültségű Kultúrharcosok, Nyugis nyuggerek, TudHAT, Zsenikék).

– A csapatok összetétele változatos volt és nagy örömünkre nemcsak helyiek, hanem a környező településekről is érkeztek játékosok versenyünkre. Az 50 kérdésből álló próbatételben mindenki derekasan helytállt és igazán szoros verseny alakult ki. Az est abszolút győztese a Magasfeszültségű Kultúrharcosok csapata lett. Nyereményük egy serleg és oklevél mellett több vásárlási utalvány is volt.

Hamarosan folytatás következik – ígérik az ötletgazdák közösségi oldalukon.

A művelődési ház az ötletét egy vendéglőbe vitte

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában