Összefoglaló

2023.11.28. 20:55

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. november 28.

A kedd sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. november 28-án.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Gyógyíthatatlan betegség terjed, amely a gyermekekre is veszélyes. Drasztikusan megemelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma az elmúlt két évtizedben, hazánkban mintegy hatvanezer beteget tartanak számon, és a kór egyre fiatalabb korban alakul ki.

A Békés és a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőröknek, valamint a figyelmes, segítőkész állampolgároknak köszönhetően a kihűléstől menekült meg egy mezőtúri nő a napokban.

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, amely szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van és jelenleg is a Hamász terrorszervezet foglya - közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden Brüsszelben.

Évekig molesztálta kiskorú mostohalányát a férfi, ítéletet hirdettek az ügyben. A Komárom-Esztergom Vármegyei főügyészség szexuális erőszak és szexuális kényszerítés bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben.

Kismamához riasztották a mentőt, végül a férjét kellett kórházba vinni. A pár első gyermekét várja, emiatt nagyon megijedtek a nő hirtelen jelentkezett rosszullététől.

Pintér Sándor: márciusban újabb béremelés lesz az egészségügyben. A miniszter szavai szerint a szakápolók természetesen ennél többet is érdemelnek, de a gazdaság helyzete jelenleg ennyit tesz lehetővé.

Minden étrendbe beilleszthető, szuperélelmiszer a gomba. Nem véletlen, hogy a Békés vármegyeiek tányérján is egyre gyakrabban előfordul a sajátos ízvilágú alapanyag.

Hatodik olimpiáját megcélozva tér vissza Hosszú Katinka. A kilencszeres nagymedencés világbajnok első gyermeke augusztusi születését követően néhány héttel már elkezdte az edzéseket.

Három bajnoki címmel és egy-egy ezüst-, illetve bronzéremmel zárta a nyíregyházi felnőtt országos bajnokságot a Békéscsabai Súlyemelő és Szabadidő SE. Bökfi János edző joggal lehet büszke tanítványaira, akik nem elégedtek meg csak az érmekkel, hanem a hazai korosztályos országos csúcsokra is rámentek. A bajnokságról, illetve Mitykó Veronika olimpiai esélyeiről a szöüli ötkarikás játékokon negyedik helyezett Bökfi Jánost kérdezte Gajdács Pál.

Aitana, a szép, 25 éves barcelonai rózsaszín hajú nő hetente kap privát üzeneteket hírességektől is, hogy találkoznának vele. A csábító modell havi 10 ezer eurót keres – bár nem valódi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában