Összefoglaló

2023.11.24. 18:55

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. november 24.

A péntek sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. november 24-én.

Beol.hu

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Mészáros Mihály 70, Kadelka László 80 éves lett.

A gyulai Erkel Ferenc Gimnázium 12. b osztálya az intézmény diákigazgató-választási kampánya során jótékonysági akciót szervezett, amelynek 60 ezer forintos bevételét a Viharsarki Koraszülöttmentő-autó támogatására ajánlották fel. Az összeget és az adománylevelet csütörtökön délelőtt Zámori Ida, az intézmény igazgatója és Freiberger István diákigazgató nyújtotta át dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamednek, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnökének az iskola előtt.

Százmilliós turisztikai fejlesztés kezdődik Mezőhegyesen – adta hírül az MTI. Az önkormányzat tervei szerint a településre látogatók egy városi séta alkalmával belecsöppenhetnek majd a 18. század hangulatába a fejlesztés után.

Légiközlekedéssel kapcsolatos képzéseket szeretne indítani a Kemény Gábor Technikum. Erről egyeztetett a napokban Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Malatyinszki Péter, az intézmény igazgatója.

Hamarosan ünnepi fényekbe öltözik Gyula – közölte Facebook-oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester.

Megnyílt a Benczúr Gyula Emlékkiállítás csütörtökön délután a gyulai Kohán képtárban. Köszöntőjében dr. Görgényi Ernő polgármester kiemelte, a tárlat megidéz egy olyan történelmi korszakot, amelyre minden magyar büszkén és örömmel emlékezik vissza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában