Rivaldafény

2023.10.07. 08:12

Tök jó és látványos az őszi dekoráció Sámsonban - galériával

Már vártuk a békéssámsoniak leleményességét, az idei innovációt. Az évszakváltás megannyi ötletével lepte már meg a falubelieket a polgármester és csapata. Annus István megmutatta: mostantól ismét van több szelfipontjuk. Őszi dekorációkat helyeztek ki három helyszínre.

Csete Ilona

Az ovisok már fotózkodtak az egyik helyszínen

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén ősszel is benépesült a mi kis falunk több pontja. Néhány héten keresztül vendégül látjuk a piacunknál János bátyánkat a kedves feleségét Julikát és kisfiukat, Bandikát – kanyarított mesés történetet a látványhoz a polgármester a közösségi oldalán.
– Az újtelepi buszváró melletti parkba is új vendég költözött Tímár Bodri Kázmér személyében, aki elmondta, hogy nagyon megtetszett neki a falu és az itt élők kedvessége amiért is több hetet szándékozik itt eltölteni. Alfonz, Baltazár és Dömötör is jönne. 14 vendéggel gyarapszik falunk – fűzte tovább a meseszerű történetet bejegyzésében Annus István.

Azt is elárulta, hogy szívmelengető szavakkal fogadták a sámsoniak a látványt. Sőt!

– Már korábban meghirdettük a gyűjtést. Régi eszközeiket összeadták az emberek, hozták a szénagyűjtő favillát, a kukoricamorzsolót, a demizsont, a kamillaszedőt, a viharlámpát, a talicskát, a prést, a sütőlapátot, de a sor végtelenül hosszú lenne, ha folytatnám. A bábukat egy ügyes kezű asszony, Kolompár Mariska készítette, és az se titok, azok ruházata is az otthonról hozott felajánlásokból való. Valahogy így, együtt, az önkormányzat dolgozóival, a közmunkásokkal, sok önkéntes segítséggel összeállítottuk a faluba csalogató őszi látványosságot. Nagyon reméljük, az idei innovációnk, a szalmaautónk mellett majd sokan fotózkodnak. Jó érzés, ha közeli és távoli településekről is eljönnek hozzánk, megnézik a szelfipontokat. Büszkék vagyunk mindegyikre – tette hozzá Annus István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában