Sarkad

2023.10.01. 14:39

Seprős munkagépet is vásároltak a bicikliutak takarításához

Négy újabb járművel gazdagodtak Sarkad intézményei. Két munkagéppel bővült a városgazdálkodási irodánál, illetve két személygépkocsival a Kistérségi Humán Szolgáltató Központnál a járműpark – ismertette dr. Mokán István polgármester.

Licska Balázs

Forrás: Facebook

Kiemelte, hogy mindez az eredményes önkormányzati érdekérvényesítésnek, a TOP Plusz keretében megnyert és megvalósított pályázatoknak, beruházásoknak köszönhető. Az eszközöket a közelmúltban tartott bemutató után immár munkára is fogták, így azokkal bárki találkozhat Sarkad utcáin munka közben.

A városgazdálkodási irodához érkezett egy közel 80 millió forintos Multicar számos adapterrel, azaz van hozzá például kasza, seprőhenger, hótolólap, víztartály mosógerendával. A kerékpárút-hálózat üzemeltetéséhez, burkolt közterületek takarításához vásároltak egy adapterekkel felszerelt kommunális kisgépet, azaz egy 33 millió forintos HAKO Citymaster 650 XP seprős munkagépet.

A családbarát infrastrukturális fejlesztések keretében két Suzuki Vitara gurult be a Kistérségi Humán Szolgáltató Központhoz, összesen csaknem 17 millió forint értékben. Az autókat az intézmény feladatainak ellátásába vonták be.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában