Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

2023.10.21. 13:48

Kétszáznál több alkotás jött a kamara Helló, meló! pályázatára Békés vármegyében

Csaknem 240 rajz, festmény, térbeli alkotás érkezett a Helló, meló! című alkotópályázatra, amelyet a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hirdetett meg a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával – ismertették a kamaránál.

Licska Balázs

Fotó: Pinter Vince

Szerte a vármegyéből futottak be művek: a legtöbb Szeghalomról, de jött Battonyáról, Békésről, Békéssámsonról, Bucsáról, Csanádapácáról, Dévaványáról, Gyuláról, Kondorosról, Lőkösházáról, Mezőhegyesről, Nagybánhegyesről, Orosházáról, Szabadkígyósról és Zsadányból is.

A minap a háromtagú zsűri – Diószegi Eszter és Flóra Virág grafikusművész, illetve Imre György fotográfus – ezek közül 150-et választhatott ki, amelyekből október 25-én kiállítás nyílik a Csaba Centerben, a tárlat két hétig lesz látogatható. A bírálók sok remek ötlettel és kivitelezéssel találkoztak, ezért nem csak az első három helyezettet jutalmazzák, a különdíjas alkotásokat ugyancsak kiemelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában