LED

2023.10.20. 13:53

Itt és ekkor vehetik át az izzókat a csereprogramban a békéscsabaiak

Az izzócsereprogram keretében megjöttek a békéscsabai városházára a vadonatúj, modern, energiatakarékos, ledes fényforrások – ismertette Szarvas Péter polgármester.

Licska Balázs

Forrás: Shutterstock

Hozzátette: a program keretében 1660 békéscsabai család regisztrált, és a jelentkezések alapján összesen 21 ezer 400 izzó érkezett Békéscsabára. Az érintett családok a tervek szerint a következő napokban át is vehetik a fényforrásokat. 

Azok, akik a polgármesteri hivatal Szabadság tér 11-17. szám alatti épületét, a Jaminai Közösségi Házat vagy a Lencsési lakótelepi Fövenyes utcai idősek napközi otthonát jelölték meg, mint helyszínt, erre október 25. és 27. között, szerdától péntekig minden nap 10 és 17 óra között lesz lehetőségük. Gerlán, a faluházban október 30-án, hétfőn 13 és 18 óra, míg Mezőmegyeren, az Arany János Művelődési Házban október 30-án, hétfőn 10 és 18 óra között nyílik minderre mód.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában