Rengeteg különdíjat is átadtak, íme a nyertesek

2023.10.20. 08:59

A Savio csibéi győztek a gyermekek kolbászgyúró-versenyén a csabai fesztiválon

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön tartották a 26. Csabai Kolbászfesztiválon az óvodások és az általános iskolások töltőversenyét.

Nyemcsok László

Fotó: Bencsik Ádám

A zsűri – melyek gyermekek is tagjai voltak – a 112 csapat közül a Savió csibéit találta a legjobbnak. Második helyen végzett az Utcagyerekek, harmadikon A tarhosi páratlan.

A különdíjasok: Micimaci, Kolbuli 1, Kolbuli 2, Kolbuli 3, Kis zsenik a pácban, Magvető, Paprikajancsik, Kolbitündérek, Ikerlányok (Faragó Sára Luca és Faragó Fanni Dóra), Frandisták, Kolbetyárok, Jankay (Kolb)Ászai, Cocadarálók Szuperröfik, Füstöltkolbászok, Magyar kolbászok, Szárnyas röfik, Édes Cések, Töpörtyük, a Magvetö Általános Iskola és  Óvoda 4. osztályos tanulói, Savio csibéi, Szuper Malackák, Nem baj, ha (nem) nyerünk.

Ugyancsak különdíjban részesültek: Szerencsemalacok, Minecraft, Peppa malackák, Hakuna Matata, Fortnite malackák, Sarkadi falatkák, Könyvmoly lányok, Könyvmoly fiúk, a 236., 237., 238., 239. asztal csapatai, Vidám malackák, Lakitelki Hurkalandok, a 267., 277., 278., 279. asztal csapatai és a Csipet csapat

Pénteken a középiskolások, valamint egyetemisták, főiskolások gyúrnak a Csabai Kolbászfesztivál Mokry-sátrában, 130 csapat nevezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában