Kolbászfesztivál

2023.10.21. 09:25

A BEG DÖK nyerte a középiskolások, egyetemisták gyúróversenyét a csabai fesztiválon

Százharminc középiskolás, egyetemista és főiskolás csapat gyúrta, töltötte pénteken a kolbászt a 26. Csabai Kolbászfesztiválon. A zsűri – melynek elnöke Prohászka Béla mesterszakács, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke volt – döntése alapján a BEG DÖK, DreamBeg, Badzsauk csapat győzött. Második lett a Nem a méret számít, harmadik a Pumkins.

Nyemcsok László

Diákok gyúrtak pénteken.

Fotó: Bencsik Ádám 

Különdíjat érdemeltek ki: GFE Mezgé Gastro Team, MC Colbászok, Ifjú Tabán Táncegyüttes, Meta Medical Kft., Végig, Wurst, Harruckern Ászok, Szenya, Kós, Brométeusz, Erkel gimi, Kutyaütők, Szegya foto, Fiatal Románok, 15 percenként egy feles, Vasgyúrók.

Szintén különdíjban részesültek: BEG DÖK, DreamBeg, Badzsauk, 2xcsíp, Kolb-Ászok, Cowbász, B-Kön, Kolbászkák, Kúbászbetyárok, Pumkins, Fess lányok, Részeges kereskedők.

Szombaton 10 órakor kezdődik a Csabai Kolbászfesztiválon, a CsabaParkban a nagy kolbászgyúrás a Mokry- és a Munkácsy-sátorban, csaknem 500 csapat részvételével.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában