Vasutas nyugdíjasok

2023.10.24. 08:05

20 éves, határon átnyúló hagyományt ápoltak Lőkösházán

Vendéglátóként a Lőkösházi Vasutas és Nyugdíjas Klub több mint 200 vendéget fogadott Magyarországról és Romániából szombaton a nyugdíjas klubok találkozóján. A rendezvény rangját jelzi, hogy az ünnepi összejövetelt személyesen megtisztelte a Vasutas Nyugdíjasklubok Országos Szövetségének vezetősége Borsi Sándorné és Szentesbíró Ferenc személyében.

Nyemcsok László

Jól szórakoztak a lőkösházi művelődési házban

– Köszönet a helyi nyugdíjasklub tagjainak az ismét fergeteges rendezvényért – hangsúlyozta Szűcsné Gergely Györgyi, Lőkösháza polgármestere. – Köszönet Nagy Csabának és csapatának a négyfogásos, finom ebédért, köszönjük a fődíjat és a tárlatvezetést  Corvus-Kora Róbert festőművészünknek.  A délután egyik fénypontja a lőkösházi nyugdíjasklub tagjainak táncos produkciója volt.

Fodor Béláné klubvezető és Deák Mária szervező munkájának köszönhetően színvonalas rendezvény szolgálta a 20 éves, határon átnyúló hagyományt. A szervezők hálával gondoltak Hegedűs Sándor néhai klubvezetőre, aki ezt a rendezvényt annak idején megálmodta.

A fődíjat Corvus-Kora Róbert ajánlotta fel, mellette Fodor Béláné

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában