Hatékony kezelés

2023.09.06. 09:41

Vidéken egyedüliként érhető el Gyulán a PelviPower

Sokak számára nagyon fontos újdonságként vidéken egyedüliként Gyulán, a Coronella Orvosi Centrumban vált elérhetővé az inkontinencia hatékony és eredményes kezelésére szolgáló PelviPower.

Beol.hu

Veres István szakmai vezető hírportálunknak elmondta, hogy a két készülék a legújabb konstrukció, ennél korszerűbb eszközök ma Magyarországon sehol nem érhetők el. A kezelés két részből áll. A biofeedback-tréning során felmérik, hogy az érintett gát- és medenceizmai milyen állapotban vannak, majd ezek után a páciens megtanulja az érintett izmokat mozgatni, erősíteni. Ezeket a gyakorlatokat otthon is elvégezve, gyakorolva kiváló hatás érhető el. 

Mindezt tovább erősíti, még hatékonyabbá teszi a magnetoterápiás készülék. A kezelés során a mágneses impulzusok neuromuszkurális alapon stimulálják a medencefenék izmait, akár 25 ezerszer is megfeszítve és ellazítva azokat. A mikromasszázshatás serkenti a teljes törzs, valamint az alsó ágyékcsigolyák vérkeringését és az anyagcserét. Az ülőfelületbe ágyazott stimulációs rendszer ismétlődő és rövid mágneses impulzusokat generál, amelyek akár 5–15 centiméteres mélységben is érezhetőek.

Vizeleti inkontinenciával küzdők esetében átlagosan 12 alkalmas kezelésre, széklet-visszatartási gondok esetében összesen mintegy 30 kezelésre van szükség, 10 alkalmas biofeedback-tréningre és 20 alkalmas magnetoterápiás kezelésre.

PelviPower a hát- és derékfájás kezelésére is kiválóan alkalmas, a sérvet ugyan nem gyógyítja meg, ellenben a gerinc mellett izomzatot megerősíti, a fájdalom csökken, a kitüremkedés nem nő. A sportolók számára a teljesítmény fokozásához járul hozzá a PelviPower tréning, ami emellett a libidó és potencia növelésére is alkalmas. A kezeléseket minden esetben megelőzi egy állapotfelmérés, ami alapján kiderül, hogy milyen állapotban vannak az érintett izmok, illetve a nyugodt, hangulatos környezetben egy konzultáció segíti, hogy a leghatékonyabb tréning kezdődhessen el.

Veres Istvánné szakmai vezető kiemelte, a tréning eddig csak PelviPower budapesti rendelőjében volt elérhető, amelynek szakembereivel kiváló kapcsolatot ápolnak, illetve szintén egészségügyi munkatársaik, Bálint Amanda és Matuska Barbara mellett dr. Demény János címzetes főorvos is segíti a hatékony kezeléseket. Amennyiben helyben nem tudnak segíteni, éppen kapcsolataik révén megfelelő szakemberekhez tudják irányítani az érintetteket.

A visszajelzések szerint óriási előrelépés, hogy már vidéken is elérhető a PelviPower tréning, hiszen sokaknak nem volt lehetőségük a fővárosba utazni, és ott felvenni a kezeléseket, illetve összetett kezelés esetén szállást keresni, és a városban több időt eltölteni. Veres Istvánné hozzátette, a készüléket a svájci anyacég megrendelésére Németországban gyártják, kereskedelmi forgalomban nem kapható. Az eszköz pedig minőség tanúsítvánnyal rendelkezik, és teljesen tudományos alapon kezeli a vizelet és egyéb inkontinenciát.

A kezelések zárt rendszeren belül zajlanak, minden páciensnek egy terápiakártyát írnak, amelynek segítségével a készülék egymásra építi fel a kezeléseket. Emellett a fizetés is zárt rendszeren belül történik, a készpénz és bankkártya mellett lehetőség van a szolgáltatást egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is igénybe venni.

Fizetett tartalom:

A PelviPower tréning segít Önnek visszakapni szabadságát!

Foglaljon időpontot és látogasson el a Coronella Orvosi Centrumba:
+36 (30) 5841323 vagy +36 (66) 636620
5700 Gyula, Nürnbergi u. 1/B.
Coronella Orvosi Centrum

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában