Elismeréseket is átadtak

2023.09.01. 10:41

Új igazgatóval kezdték a tanévet a kondorosi általános iskolában

Több szempontból is egyedi volt a kondorosi Petőfi István Általános Iskola idei tanévnyitó ünnepsége szerdán a városi sportcsarnokban. Pénteken délután pedig már Tópari suli-bulit tartanak kicsiknek és nagyoknak számos programmal.

Nyemcsok László

A tanévnyitó ünnepséget a városi sportcsarnokban tartották

A tanévnyitó azért számított a korábbiaktól eltérőnek, mert leköszönt az igazgatói tisztségről Laurinyeczné Trnyík Judit, aki 15 éven át vezette az intézményt. Egyúttal bemutatkozott az új igazgató, Sutyinszki Zoltán. Laurinyeczné Trnyík Judit utódjától címzetes Igazgatói címet vehetett át, amit Bánkis András, a Békéscsabai Tankerületi Központ igazgatója adományozott számára.

Laurinyeczné Trnyík Judit 15 év után köszönt le az igazgatói tisztségről

Béres Róza tanárnőnek több mint 40 éves pedagógusi munkássága utáni nyugállományba vonulása alkalmából, kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül, dr. Pintér Sándor belügyminiszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott. Ezt is a tanévnyitón adták át.

Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere is megköszönte Laurinyeczné Trnyík Judit és Béres Róza munkáját, gratulált elismeréseikhez, valamint sok sikert kívánt az iskola élén Sutyinszki Zoltánnak.

Béres Róza rangos elismerést vett át Ribárszki Pétertől (balra) és Sutyinszki Zoltántól

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában