Nagy durranással készülnek

2023.09.28. 08:56

Pónikat is hajtanak szombaton a kondorosi lóversenypályán

A kondorosi Széchenyi István Lótenyésztési Egyesület a város lóversenypályáján bonyolítja le szombaton póni és „nagy” ló kategóriában a fogathajtó országos bajnokság döntőjét.

Nyemcsok László

Forrás: Shutterstock

– Örülünk, hogy a legjobbak versenyét láthatja egyes és kettes fogathajtásban is a kondorosi, valamint a környékbeli közönség – hangsúlyozta Skorka Péter Csaba, a kondorosi egyesület elnöke. – Városunkat is többen képviselik a kétfordulós döntőn, de érkeznek lovak és hajtók a vármegye számos pontjáról, Mezőberénytől Gádorosig, Gerendástól Újkígyósig. Emellett természetesen a legjobbak jönnek ezekben a kategóriákban az egész országból. A verseny szeptember 30-án, szombaton negyed tízkor kezdődik, és délután négykor derül ki az eredményhirdetésen, hogy kik lettek a legjobbak. Családi programot állítottunk össze, vagyis a gyermekek számára is meglepetésekkel kedveskedünk, szerintünk nagy durranás lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában