Segítség időseknek

2023.09.11. 10:00

Bemutatják a Gondosórát Gyulán

Jövő héten kedden bemutatják Gyulán a 65 év felettieknek alanyi jogon igénybe vehető jelzőrendszeres segítségnyújtó szolgáltatást.

Papp Gábor

Egy gombnyomással jelezni tudják segítségkérési szándékukat az éjjel-nappal működő diszpécserszolgálatnak

Forrás: Mediaworks/duol.hu

A Gondosóra program a magyar kormány által elindított, ingyenesen igénybe vehető, 65 év felett alanyi jogon hozzáférhető jelzőrendszeres segítségnyújtási szolgáltatás, amelynek célja, hogy az idősek szükség esetén egy gombnyomással jelezni tudják segítségkérési szándékukat az éjjel-nappal működő diszpécserszolgálatnak.

Szeptember 19-én, kedden 14 órakor Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban dr. Juhász Roland, a Gondosóra program szakmai vezetője tart tájékoztató előadást a teljesen díjmentes szolgáltatásról,az eszköz működéséről és a regisztráció menetéről, továbbá minden felmerülő kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők. Az eseményen a bemutató előadás mellett lehetőség lesz a jelzőeszköz helyszíni megigénylésére.

Köszöntőt mond Gyula polgármestere, Dr. Görgényi Ernő, a rendezvényen továbbá egy meglepetésvendég is tiszteletét teszi. A Gondosóra programon keresztül a segítség egy gombnyomással elérhetővé válik a nap 24 órájában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában