Magyar Közút Nonprofit Zrt.

2023.08.29. 12:41

Javítják a burkolati hibákat Tarhoson és a község közelében

A napokban Tarhosra látogatott Cserkúti András, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Békés vármegyei igazgatója – tájékoztatott Kürti Sándor, a település polgármestere. Mint kiemelte, többszöri egyeztetés után sikerült összehozni a személyes egyeztetést a Tarhos belterületén lévő 4238 számú közút állapotával kapcsolatban.

A bejárás után abban állapodtunk meg, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a településen és annak közvetlen közelében úgy javítja ki a meglévő burkolati hibákat, hogy a közlekedés biztonságos legyen, hisz tudjuk, hogy a forráshiány miatt a komplett, teljes szélességben történő aszfaltozás napjainkban szinte lehetetlen – tette hozzá a polgármester, aki külön kiemelte, az igazgató kedvező hozzáállását.

– Így a keretek adta lehetőségek között megtörténik az út padkájának a rézsűzése, illetve a kátyúk és a kigyűrődések javítása, ami körülbelül 2-3 hetet vesz igénybe – emelte ki Kürti Sándor.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában