Átereszek

2023.08.20. 12:29

Az eddig kritikus helyeken most nem volt gond esővíz miatt Vésztőn

Több olyan áteresz és vízelvezető rács van, amely eltömődött, így nem folyik el és le a víz – mondta felszólalásában, lakossági észrevételeket tolmácsolva a testület nemrég tartott ülésén Lázár Attila önkormányzati képviselő.

Licska Balázs

Fotó: Shutterstock

Az elmúlt időszak nagy esőzései kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy szerinte azokon a helyeken, ahol a legsürgetőbb, be kell avatkozni, a további karbantartásokat pedig érdemes ütemezetten elvégezni.

Karakas Anikó polgármester elmondta: a nagyszabású, csapadékvizet elvezető rendszerek fejlesztését célzó beruházás során a korábban kritikus helyeken, például a Mikszáth, a Bajza és a Bátori utcákban megoldották a gondokat, ezeken a helyeken a mostani esőzések miatt nem is volt probléma. Megnézték, hogy melyek azok a területek, ahol a jövőben szükséges beavatkozni. Hangsúlyozta azonban, hogy az ilyen fejlesztések nagy költséggel járnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában