Békéscsaba

2023.08.10. 13:03

Akciófigurákat és kisautókat állítanak ki

Vasárnap rendezik meg a X. Kisautó és Retrójáték Börzét a Kazinczy utcai Office House-ban Békéscsabán. Reggel 9 és délután 13 óra között Marvel, Star Wars, Transformers akciófigurákat, legókat, képregényeket, posztereket lehet megnézni és megvásárolni, esetleg cserélni. A társrendezvényen mindenféle márkája és fajtájú kisautókat megtalálnak majd az érdeklődők.

dr. Nagy Szilvia

Szász Lajos, az egyik főszervező elmondta, a rendezvény ingyenes. A civilben kéményseprőként dolgozó férfi Transformers, valamint Star Wars legókat, figurákat gyűjt immár tíz éve. 

– Előbbiből ötven-hatvan, utóbbiból körülbelül száz-százötven darabom van, néhányat elviszek a mostani börzére, lehet, hogy a harminckilós Vasembert is megmozgatom. Több, kisebb-nagyobb kollekcióm is van, szépen összerakva sorakoznak a pocomon. A filmeket szerettem meg elsőként, aztán jött a gyűjtőszenvedély, ami szerencsére itt, Békés vármegyében is sokakat megfertőzött – részletezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában