Békéscsaba

2023.07.27. 08:52

Megépült a kerítés a jaminai KRESZ-parknál

A kerítés elkészült, így a parkban biztonságosan játszhatnak a gyermekek, nem kell attól félni, hogy kiszaladnak a forgalmas útra.

Gyemendi Réka

A napokban elkészült a kerítés.

Fotó: Facebook

Opauszki Zoltán írta meg a napokban közösségi oldalán, hogy több megkeresést is kapott képviselői munkája során amiatt, hogy a jaminai KRESZ-park a Tompa utca felől teljesen nyitott, sem sövénnyel, sem pedig kerítéssel nem védett. Emiatt fennáll annak a veszélye, hogy a gyermekek kiszaladnak a forgalmas úttestre. 

Hangsúlyozta, önkormányzati képviselőként mindig is fontosnak tartotta, hogy a körzetében rendezett körülmények és gondozott közterületek legyenek, ezért a képviselői keretéből kezdeményezte az önkormányzatnál, hogy kerítést építsenek a park Tompa utcai oldalán.

Jó hírem van, hiszen a kerítés a napokban elkészült, ezzel biztosítani tudjuk, hogy a parkban játszó gyermekek biztonságban legyenek. További hírem, hogy a park területén lévő két kiszáradt fa kivágását kezdeményeztem. Az önkormányzattól kapott tájékoztatás szerint ezek kivágása hamarosan megtörténik, a két kivágott fa pótlása az ősz folyamán valósulhat meg fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában