Gyümölcsöző együttműködés

2023.07.14. 13:42

Csaknem ötmillió forintos állami támogatást kapott Lőkösháza

A Rendkívüli Önkormányzati Költségvetési Támogatás (REKI) pozitív elbírálásának köszönhetően Lőkösháza önkormányzata 3,8 millió forint kormányzati támogatásban részesült.

Nyemcsok László

A település lakosságát szolgálja a jó együttműködés, képünkön Erdős Norbert és Szűcsné Gergely Györgyi

Minderről Erdős Norbert, a térség országgyűlési képviselője és Szűcsné Gergely Györgyi, a település polgármestere beszélt csütörtökön délután lőkösházi, közös tájékoztatóján.

Elmondták, a támogatás egy részét az önkormányzat a közüzemi számláinak rendezésére fordíthatja, a másik részét pedig az egészségügyi feladatellátásra. Emellett kitértek arra, Lőkösháza lakossági barnakőszén-támogatásra 1,371 millió forintot nyert, ebből 360 mázsa szénnel támogathatják a rászorulókat.

Szűcsné Gergely Györgyi kiemelte, a település és a lőkösházi családok szempontjából is gyümölcsöző az országgyűlési képviselővel való együttműködés. Bizalommal fordulhatnak hozzá minden, Lökösházát érintő kérdésben, és amiben csak lehet, megtalálják a közös megoldást, a község lakosságának érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában