Közgyűlés után

2023.06.23. 12:53

Szövetség Békéscsabáért: semmit nem sikerült elérni a bezárt posták ügyében

A Szövetség Békéscsabáért-frakció (Miklós Attila, Fülöp Csaba) pénteken sajtótájékoztatón értékelte a csütörtöki városi közgyűlést.

Licska Balázs

Miklós Attila és Fülöp Csaba mondott véleményt a városi közgyűlésről.

Fotó: Licska Balázs

Elmondták, stabil az önkormányzat pénzügyi helyzete, az érkező támogatás révén pedig nőtt a mozgástere is. A CsabaPark kapcsán hozzátették: tíz év és az elköltött 4 milliárd forint után sikerült elérni, hogy van olyan látványelem, attrakció, ami miatt jöhetnek a turisták; mostantól egy feladat van, hogy azt hatékonyan működtessék.

Úgy vélik, hogy nem folyik érdemi vita a városi közgyűlés ülésein, pedig lenne miről beszélni. Mint mondták, a bezárt kis posták ügyében semmilyen eredményt nem sikerült elérni. Lehetne szólni a szemétszállítás július 1-jével átalakuló rendszeréről, hogy mit vár el a város, vagy arról, hogy a szerintük 20 százalék feletti infláció miatt kell emelni a menza díját, a buszjegyek és -bérletek árát, a parkolási díjakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában