Elismerés

2023.06.26. 17:31

Szegedi Károlyné lett az Év pedagógusa Eleken - galériával

Szelezsán György, Elek polgármestere első alkalommal adta át a városban pedagógus számára adományozható legmagasabb elismerést, az Év Pedagógusa Kitüntetést.

Vásári Erzsébet

A 2022/2023-as tanév végeztével a napokban pedagógusnapi ünnepséget szervezett önkormányzatunk, ahova a városban működő oktatási és nevelési intézmények pedagógusait, óvodapedagógusait, dajkáit, gyermeknevelőit és technikai dolgozóit hívtuk meg azért, hogy megköszönjük a gyermekeink fejlődése érdekében végzett áldozatos munkájukat – adta hírül vasárnap Szelezsán György, Elek polgármestere.

Elárulta, a Reibel Mihály Városi Művelődési Házban megrendezett ünnepségen adták át a városi és tankerületi elismeréseket is egyben. A polgármester hangsúlyozta, rendkívül megtisztelő és felemelő volt számára, hogy először adhatta át az Elek városában pedagógus számára adományozható legmagasabb elismerést, az Év Pedagógusa Kitüntetést, melyet az ajánlások, és a képviselő-testület egyetértő döntése okán Szegedi Károlyné a Dr. Mester György Általános Iskola pedagógusa vehetett át a pedagógusi érdemei és életpályája alapján teljesen megérdemelten.

Továbbá intézményvezetői és a szülői munkaközösség felterjesztésére polgármesteri elismerésben részesült a helyi közoktatásban végzett példamutató munkájáért az Eleki Román Általános Iskola pedagógusa, Petruzsán Éva, a Dr. Mester György Általános Iskola pedagógusa, Gera Krisztina Mária, az Elek Város óvoda és Bölcsőde óvodapedagógusa, Salát Beáta, valamint a Gocz Elvira Családi Bölcsőde kisgyermeknevelője, Husvéth Adél.

A „Kiemelkedő pedagógiai munka elismeréseként” pedig Tankerületi elismerésben részesült az eseményen Lukácsné Kohut Anna és Nemes Lászlóné, a Dr. Mester György Általános Iskola pedagógusai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában