Pedagógus nap

2023.06.08. 18:19

Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde

A Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde nevelőtestülete részére kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül, pedagógus nap alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

P. G.

Kálmán Tibor, Békés polgármestere és a felterjesztő, Deákné Domonkos Julianna, a Békési Intézményfenntartó Társulás elnöke adta át a kitüntetéseket

Fotó: Bencsik Ádám

A kitüntetést csütörtökön délután Kálmán Tibor, Békés polgármestere és a felterjesztő, Deákné Domonkos Julianna, a Békési Intézményfenntartó Társulás elnöke adta át Béres Istvánné igazgatónak, illetve az óvoda és bölcsőde tagintézmény-vezetőinek a városházán.

Kálmán Tibor elmondta, a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde munkatársai egy olyan komoly szakmai elismerést érdemeltek ki, amelyet, illetve az elvégzett magas szintű tevékenységüket szerették volna személyesen is megköszönni. 

– Az elmúlt években, évtizedekben rengeteg minden változott, amihez mindig messzemenőkig alkalmazkodtak, és a szakmai nívót is folyamatosan emelték – hangsúlyozta Kálmán Tibor. A polgármester kifejtette, a gyerekek fejlődésében kulcsszerepet töltenek be a bölcsődék és az iskolák, hiszen a legkisebbek ott nagyon fontos alapokat sajátítanak el.

A jó alapokról lehet továbblépni, építkezni, és az intézmény remek alapokat biztosít

 – tette hozzá.

Deákné Domonkos Julianna elmondta, önkormányzati képviselőként és iskolavezetőként is nagyon régi szakmai kapcsolatban áll a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsődével. 

– Az évek alatt kölcsönösen megismertük egymást, és számíthatunk is egymásra – fogalmazott. – Mint a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola vezetője is, mindig számíthattam rájuk.

Kitért arra, hogy a közelmúltban az intézmény tanfelügyeleti ellenőrzésén is jelen lehetett, és a szakértők ugyancsak nagyon elismerően szóltak a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde munkájáról, illetve az ott folyó tevékenységéről. 

– Számomra mindig élmény a rendezvényeiken részt venni – emelte ki Deákné Domonkos Julianna, aki kifejtette, nagyon nagyra tartja azt a kimagasló szakmai munkát, amit az intézmény szakemberei, munkatársai végeznek a gyerekek érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában