Sajtótájékoztató

2023.05.19. 14:36

Szövetség Békéscsabáért: sok mindenről nem esett szó a közgyűlésen

A Szövetség Békéscsabáért-frakció tagjai, Miklós Attila és Fülöp Csaba pénteken sajtótájékoztatón értékelték a csütörtöki városi közgyűlést.

L. B.

Miklós Attila és Fülöp Csaba egyéb témákat is napirendre vett volna.

Fotó: Licska Balázs

Elmondták, hogy a kötelezően elírt témákkal foglalkozott a grémium. Azonban arról nem esett szó, hogy az esőzések miatt megteltek az árok, hogy javult-e a galambhelyzet, hogy a vármegye- és országbérlettel igénybe lehetne-e venni a helyi buszjáratokat is. A bezárt kis posták ügyében pedig csak annyi derült ki, hogy nem sikerült érdemben előre lépni.

A rendőrségi beszámoló kapcsán kiemelték, hogy Békéscsaba biztonságos város, az ülésen a legtöbb felvetés a közlekedéssel kapcsolatban érkezett, ezekben az ügyekben egyébként történtek intézkedések. A tavalyi költségvetésről hozzátették, hogy a körültekintő és alapos tervezés után feszes volt a végrehajtás, és a befolyt helyi iparűzési adóbevételek azt jelzik, erősödött a gazdaság. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában