Békéscsaba

2023.05.19. 09:40

Háziállatok serege is szórakoztatja a gyermekeket a Bejó-farmon vasárnap

A békéscsabai, jaminai Bejó Cukrászdában és a mellette kialakított farmon idén sem maradhat el a gyermeknap, melynek idei témája a háziállatok felvonultatása, bemutatása lesz. Márkus Beáta, a cukrászda tulajdonosa, a rendezvény főszervezője elmondta, rengeteg programmal készülnek május 21-én, vasárnap délután 15 órától. A Bejó-farmon a gyermekek jószágokat láthatnak és simogathatnak lovaktól a birkákig, tyúkoktól a kacsákig.

Ny. L.

A tavalyi Bejó-gyermeknapon is rengetegen vettek részt a programokon

Hagyományos gyermeknapunkat, mely egyben családi nap is, azért rendezzük egy héttel korábban, május 21-én, hogy ne ütközzön az időpont a többi városi rendezvénnyel, az érdeklődők mindegyiken ott lehessenek, szórakozhassanak

 – hangsúlyozta Márkus Beáta. – Jobbnál jobb programokat állítottunk össze, hogy felejthetetlenné tegyük ezt a napot.  A Bábika Játszóház szervezésében népi kézműves foglalkozásokat tartunk, lesz lufihajtogatás, kvízjáték, Bodrogközi Rita szórakoztatja műsorával a megjelenteket, pónilovaglást biztosítunk, mézeskalácsozáson vehetnek részt a családok Balogh Anita mesterrel és az édes meglepetés sem maradhat el. A program ingyenes.

Hirdetés

Nyereményjáték és rajzverseny is kapcsolódik a Bejó-gyermeknaphoz

A május 21-ei, vasárnapi Bejó-gyermeknap programja ITT érhető el. Aki szeretne egy nyereményjátékban részt venni, nincs más dolga, mint hogy csatlakozzon az eseményhez (Ott leszek gomb), lájkolni kell a programposztot és megosztani az eseményt. A játék vége: május 21., 13 óra. Sorsolás: május 22, hétfő. A szerencsés nyertest megajándékozzák egy 15 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal.

A gyermekek számára meghirdettek egy rajzversenyt is. A témája a háziállatok, a többit a kis művészekre bízták. A rajzokat a Bejó Cukrászda Facebook-oldalára töltik fel, és a közönség dönt majd a legjobbakról. A rajzokat e-mailben lehet küldeni a [email protected] címre vagy személyesen is leadni. A rajzok leadási határideje május 19., péntek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában