Békéscsaba

2023.05.03. 15:09

Egy új autót nyerhet a legügyesebb család

Idén is meghirdette a baleset-megelőzési bizottság a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedőjét. Az országos döntőn minden évben a vármegyei versenyeken legjobban teljesítő csapatok vesznek részt.

L. B.

Fotó: Shutterstock

Békésben június 10-én mérhetik össze tudásukat a vállalkozó kedvű családok. A szervezők a közlekedéssel kapcsolatos, játékos és szórakoztató feladatokkal a békéscsabai Škoda márkakereskedésben, a Szarvasi út 74. szám alatt várják az érdeklődőket. A kiírás szerint a két szülő mellett legalább egy 6 és 17 év közötti gyermeknek is részt kell vennie a versenyben. Feltétel, hogy legalább az egyik szülő rendelkezzen érvényes B kategóriás jogosítvánnyal. A megmérettetésen a közlekedési szabályokra, az elsősegélynyújtásra és a rendőri karjelzésekre vonatkozó kérdések, gyakorlati feladatok is lesznek. 

A versenyen legjobban teljesítő család képviseli majd Békés vármegyét az országos döntőn, amelynek fődíja egy Škoda Fabia személygépkocsi. A vetélkedőre előzetesen a program honlapján lehet regisztrálni, de a szervezők június 10-én 9 és 12 óra között a helyszínen is fogadják a jelentkezéseket. A feladatok körülbelül másfél óra alatt teljesíthetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában