Orosháza

2023.05.14. 19:19

Bearanyozták hétvégéjüket a nyugdíjas Zum Babák

Orosháza-Szentetornyán a nyugdíjas hölgyek közössége igen aktív. Ha kell sütnek, főznek, parkosítanak, s ha idejük engedi, táncolnak, megtanulnak koreográfiákat. A zumbások a hétvégén Hajdúszoboszlón arany minősítést kaptak az országos megmérettetésen.

Cs. I.

Az asszonyok boldogok, zumbáznak tovább. Fotó: Facebook

Már több mint tíz éve rendezi meg a Hontravel Kft. az országos nyugdíjas Ki-Mit-Tud? vetélkedőt. Az ország különböző pontjain szervezett elődöntők után május 12-13-14. között rendezték meg Hajdúszoboszlón az országos döntőt. 

A Magunkért Egymásért Civil Egyesület Zum Babák táncosai sikeresen szerepeltek a XIII. Országos Nyugdíjas Ki-Mit Tud és Népek Tánca és Népek Zenéje döntőjén. Arany minősítéssel tértek haza a Hajdúszoboszlón megtartott rendezvényről, amelyen mintegy 500 fő vett részt különböző kategóriákban.
– Egyéb tánc  kategóriában 10 csoport közül került ki arany minősítéssel a tánccsoportunk, van közöttünk három gádorosi hölgy is - mesélte Keller Erika elnök. 

Hatalmas sikerük szorgalmuknak köszönhető. Lassan két éve kitartóan zumbáznak Bogdánffy-Szőke Anett vezetésével. Különböző koreográfiakból álló mixük elnyerte az országos döntőn is a zsűri és a közönség tetszését.

A lelkes zumbás hölgyeket támogatta Orosháza és Gádoros önkormányzata is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában