Gyula

2023.05.09. 12:34

Bázisintézmények: nyitottak az innovációra is

A Békés vármegyei pedagógiai élet jeles eseményét, az Oktatási Hivatal Békés Vármegyei Bázisintézményeinek konferenciáját és bázisintézményi címeinek átadó ünnepségét tartották Gyulán.

Cs. I.

Árusné Erős Krisztina megbízott igazgató, Simon Nóra Edina, a Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője, Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár, Dávid Zoltán polgármester, Németh Gabriella intézményvezető

Forrás: BMH

A bázisintézményi címek átadó ünnepségén, a gálán Békés vármegye 22 bázisintézményének igazgatóin, képviselőin kívül részt vettek az intézmények fenntartói és az intézmények településeinek a polgármesterei. Orosházát Dávid Zoltán polgármester képviselte. 

Orosházán bázisintézményi címekkel működő, mintaként szolgáló két intézményt köszöntöttek: Orosháza Városi Önkormányzat Napköziotthonos Óvodáját és a Táncsics a gimnáziumot.

- Szívből gratulálok a cím elnyeréséhez, hiszen szakmai munkájuk elismerése ez. Mindkét intézményben színvonalas, gyermekközpontú pedagógiai munka folyik, építkezve a hagyományokra, de mindig megújulásra készen, az innovációra nyitottan. Eredményes a módszertani modelljük és képesek arra, hogy a jó gyakorlatokat más intézményekkel is megosszák. Büszke vagyok az óvodánkra és a gimnáziumra, további sok sikert és jó munkát kívánok - nyilatkozta Dávid Zoltán polgármester.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában