Magunkért egymásért

2023.05.29. 14:10

A banya pendelye alá is benéztek az orosházi civilek vidám délutánján

Orosháza-Szentetornyán komoly közösségépítő munkát végez a Magunkért Egymásért Civil Egyesület (MECE). Azért, hogy minél többeknek kínálhassanak színvonalas és sokszínű programokat méltó körülmények között, bevonnak pályázati forrásokat. Tavaly is pályáztak s nyertek 350 ezer forintot a Bethlen Gábor Alapkezelőtől.

Cs. I.

A szentetornyai közösségi ház udvara megtelt a pünkösdi délutánon.

Fotó: Facebook

A MECE az összeget kiegészítve vásárolt nyolc asztalt és pad garnitúrát, amiket kültéri rendezvényeken is használhatnak, hiszen összecsukhatók, könnyen mozgathatók.

A vasárnapi pünkösdi rendezvényükön, a szentetornyai közösségi ház udvarán, jó szolgálatot tett valamennyi eszköz. A szépen feldíszített környezetben megtartották a kiváló hangulatú pünkösdi délutánt. Majd kilencvenen szórakoztak a remek időben. A házigazdákhoz érkeztek Orosházáról, Nagyszénásról, Kaszaperről vendégek. Mindenkinek mosolyt csalt az arcára Borcsa banya, akinek zsákbamacskát rejtett a pendelye.

Mindenkinek mosolyt csalt az arcára Borcsa banya, akinek zsákbamacskát rejtett a pendelye. Forrás: Facebook

Népi ügyességi játékokkal megválasztották a pünkösdi királyt is, majd a helyben készített ebédet követte a táncos program, igazi fesztiváli hangulatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában