Útinform

2023.04.25. 09:42

Továbbra sem lesz akadálymentes a közlekedés

Nézzük, hogy kedden hol találkozhatunk a Békés vármegyei közutakon útlezárásokkal és korlátozásokkal.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

A 44-es főúton, Békéscsaba elkerülő szakaszán javítják a burkolatot. A 123-as és a 125-ös km között félpályás korlátozást vezettek be és jelzőőr irányítja a forgalmat.

A 46-os főúton, Gyomaendrőd és Mezőberény között az autókból eldobált szemetet szedik össze. A 47-es és a 66-os km között mozgó tereléssel a fél útpályát lezárták.

A 47-es főúton, Mezőberény és Csökmő között szintén az eldobált szemetet takarítják el. A 74-es és a 109-es km között a lassan mozgó munkagép a fél útpályát elfoglalja. 

A 443-as főúton, Szarvas és Gyomaendrőd között az útmenti növényzetet gondozzák. Az 1-es és a 19-es km között az aktuális munkaterületnél egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom. 

A 446-os főúton, Békéscsabán, a Szarvasi út egy 500 m-es szakaszán árok-, padka- és szegélyrendezést végeznek, ezért az 1-es km-nél lezárják a fél útpályát, amire jelzőtábla figyelmeztet.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában