Elismerés

2023.04.30. 08:05

Figyelő szemek kapták Herczeg Tamás Közösség-díját Kétsopronyban

Szavazás alapján Kétsopronyban a Közösség-díjat, és az ezzel járó oklevelet, valamint pénzjutalmat Herczeg Jánosnak, a Kétsopronyi Bűnmegelőzési, Vagyonvédelmi és Polgárőr Egyesületet elnökének adta át Herczeg Tamás, a térség országgyűlési képviselője.

Ny. L.

Herczeg Tamástól (balra) vette át az elismerést Herczeg János Forrás: Facebook

Az elismerést a képviselő alapította, a pénzjutalmat képviselői tiszteletdíjából biztosította.

– A díj átadása utáni beszélgetésünk jól rávilágított arra, hogy ők, és a hozzájuk hasonló szervezetek nem csak fontos, de megbecsült tagjai településeiknek – hangsúlyozta Herczeg Tamás. – Mindamellett, hogy a 43 fős tagság leginkább este ad szolgálatot, az önkéntes figyelő szemek szinte egész nap vigyázzák a kétsopronyiakat, hiszen van köztük nyugdíjas, postás, vadőr is.

Idén lesz 30 éves a civil szervezet, és Herczeg János meghívta az országgyűlési képviselőt a jubileumi rendezvényükre. A politikus elmondta, reméli, májusban találkoznak, és addig is eseménymentes szolgálatot kívánt az egész csapatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában