Beol podcast

2023.04.14. 10:39

A Beol podcast vendége Alt Sándor, a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub elnöke

Szombaton és vasárnap a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub megrendezi a XXVII. Medivid Agility Kupa és a XVIII. ParAgility Kupa országos kutyás ügyességi versenyét. A versengés egyben IMCA-selejtező és felkészülés a mozgássérült versenyzőknek a ParAgility Világkupára.

P. G.

A megmérettetésről mai podcastünkben Alt Sándorral, a klub elnökével beszélgettünk. A főszervező kérdésünkre szólt az agility sportág kialakulásáról, illetve arról is, hogy a gyulai klub milyen újításokat vezetett be a területen. A fogyatékossággal élők számára Alt Sándor ötletére indult el a ParAgility, aminek hátteréről ugyancsak kérdeztük az elnököt.

Alt Sándor felvetésünkre mesélt arról, hogy miként került barátságba hazánk egyik legnépszerűbb énekesével, Demjén Ferenccel, ahogy arról is, hogy a művész miként lett a klub tiszteletbeli tagja és miért vállalta el a rendezvény fővédnöki tisztségét. Azt is megtudtuk, hogy miként zajlik majd a mindig különleges, rengeteg izgalmat és szép pillanatot is tartogató megmérettetés a hétvégén a gyulai Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában