Támogatás

2023.03.02. 19:18

Hatmillió forintot kap hat civil szervezet Békéscsabán

Idén is hatmillió forinttal támogat összesen hat civil szervezetet az önkormányzat – hangsúlyozta a városi közgyűlés ülésén Szarvas Péter polgármester, hozzátéve, hogy ezt a hagyományt is megőrizte a mostani költségvetésében a város.

L. B.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az Aut-Pont Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány, Béthel Alapítvány, az Egyensúly AE Egyesület, a Mentálhigiénés Egyesület, a Mi-Értünk Prevenciós és Segítő Egyesület, valamint a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete a szociális alapszolgáltatások közül támogató szolgáltatást nyújt, valamint a fogyatékossággal élők, a pszichiátriai betegek és a szenvedélybetegek nappali, közösségi ellátásában vállal szerepet. 

A családügyi és népjóléti bizottság elnöke, dr. Csicsely Ilona kiemelte, rendkívül fontos szolgáltatásokat nyújtanak a civil szervezetek, és hogy az önkormányzat a támogatással valójában nem is az alapítványokat és az egyesületeket, hanem az ellátottakat segíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában