Közösség

2023.03.08. 10:03

Elkészült a Békés Vármegyei Gazdakörök Szövetségének Facebook-oldala

Az a céljuk, hogy a Békés vármegyei gazdatársadalmat a legfrissebb, leghasznosabb agrárinformációkkal lássák el ezen a felületen is.

Ny. L.

Fotó: Békés Vármegyei Gazdakörök Szövetsége/Facebook

Kozsuch Kornél, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) Békés vármegyei elnöke elmondta, az új oldallal  az a céljuk, hogy a Békés vármegyei gazdatársadalmat a legfrissebb, leghasznosabb agrárinformációkkal lássák el ezen a felületen is. Hozzátette, a Magosz a magyarországi gazdák érdekképviseletének legnagyobb szervezete.

Szorosan együttműködnek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával, és részt vesznek Békésben a támogatások változásairól tartott fórumokon is.

Ezeken a találkozón többek között a gazdaságátadás részletei is terítékre kerülnek, ezek is sok Békés vármegyei  gazdát érintenek. Emellett a legújabb agrárjogszabályokat is megjelentetik a Békés Vármegyei Gazdakörök Szövetségének most létrehozott Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában