EBI

2023.02.07. 13:32

Örökbefogadhatnak egy egyetemistát a csabai középiskolások

A Békéscsaba Ifjúságágért Egyesület segítségével egyetemisták osztják meg tapasztalataikat az adott intézményről, szakról végzős középiskolásokkal.

Beol.hu

Megosztják tapasztalataikat a pályaválasztás előtt álló középiskolásokkal /Fotó: Shutterstock/

„Érdekel milyen egy napra egy egyetemista bőrébe bújni? Akkor az EBI programja neked szól! Egy napra betekintést nyerhetsz egy általad választott város, egyetem vagy akár szak mindennapjaiba. Látogass el az órákra, nézz körül a campuson, ismerkedj meg a környék legjobb helyeivel testközelből vagy csatlakozz egy beszélgetésre akár online is” – írják a Békéscsaba Ifjúságáért Egyesület oldalán

Mint fogalmaztak, ha végzősök vagytok, de a felvételi leadásának határidejéig szeretnétek beszélgetni egyetemistákkal az általatok vágyott szakról, vagy szakokról, ne késlekedjetek, és jelentkezzetek programunkba.

Február 15-ig lehet online örökbefogadni egyetemistákat, akik minden kérdésre válaszolnak! Ezt követően személyesen is lesz rá lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában