Gyula

2023.02.08. 21:40

Onofer Eszter a tíz legígéretesebb hazai turisztikai szakember közé került

Onofer Eszter, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. marketingmenedzsere bejutott a turisztikai szakma TOP 10 legígéretesebb fiatal szakembere közé – tájékoztatott Facebook oldalán a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft.

P. G.

Onofer Eszter

A szakember a cég marketing csapatának irányítását 2019 őszétől látja el, így egy rendkívül nehéz időszakban számos új kihívással került szembe. „Eszter azonban sikerrel vette az akadályokat és továbbra is töretlen lelkesedéssel és elhivatottsággal dolgozik Gyula, a történelmi fürdőváros népszerűsítése érdekében. 

A TOP 50-es exkluzív kiadványban, amely a Turizmus.com februári lapszámának mellékleteként jelenik meg, elolvashatják rövid bemutatkozását, melyben megosztja pályája főbb állomásait, jelenlegi feladatait, illetve további terveit – tették hozzá.

Mint a vistigyula.hu oldalon olvasható, eredendően nem ezen a szakterületen, hanem szállodás szakemberként járta be az országot, és dolgozott többek között a Dunántúlon több helyen, Budapesten, majd Békés megyében. Turizmus-vendéglátás végzettsége mellé az évek során vezetés-szervezés szakirányú tanulmányokat is folytatott emberi- erőforrás-menedzsment szakosodással.

A Héderváry-kastély falai között a szakmai ismeretek mellett emberségről, elkötelezettségről és lojalitásról tanult rengeteget. A Balaton és Budapest után 2015-ben került Békés megyébe, az Arcanum Hotelbe. Az itt eltöltött évek alatt érezte meg az igazi csapatjáték jelentőségét.

Amikor pályát választott, két dologban volt biztos: emberekkel akar foglalkozni, és örömet, élményt adni másoknak. Elhivatottságát jól mutatja, hogy elmondása szerint minden fáradságot megér egy pozitív visszajelzés és látni a vendégek örömét. Ez motiválja a munkája során. A szállodaiparban ezt közvetlenül is megtapasztalhatta, mostani munkájában pedig a szolgáltatókat segíti abban, hogy vendégeik elégedetten távozzanak. Jelenlegi munkakörében kifejezetten szereti, hogy a partnerekkel együtt gondolkodva valósítanak meg közös projekteket és építik Gyula turizmusát.

Eszter szavai a figyelmesség, az együttérzés és a rugalmasság. Folyamatosan keresi a kihívásokat és a személyes fejlődési lehetőségeket munkája során is. Megtanulta, hogyan hozzon közös platformra többféle érdeket és véleményt, és hogyan vegyen figyelembe és építsen be néha egymással is ellentétes szempontokat és elvárásokat. A mindennapok során is kompromisszumkereső, célja, hogy olyan megoldások szülessenek, amelyekkel minden érintett azonosulni tud.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában