Énekes

2023.02.04. 09:48

Balázs Pali békülős dala nagyon megdörrent – videóval

Egy dal történetét mesélte el közösségi oldalán a népszerű, Békés vármegyéből származó énekes. A szóban forgó muzsika most újra megjelent egy új videó formájában.

Beol.hu

A közönség nagyon megszerette Balázs Palinak ezt a dalát is

Forrás: Facebook

„Amikor belekezdtem a dal megírásába néhány éve, eredetileg egy lassú, lírai hangulatú lett a végeredmény. 2021-ben Vígh Arnold zenei producer Barátomnak megmutattam, több társával karöltve a dolgozómban. Egyszer csak odanyúlt a kinyomtatott szöveghez... nézegette, dudorászott kicsit... majd elkérte a gitáromat a kezemből és belekezdett valami teljesen más ritmikájú és hangulatú kiséretbe. Néhány hét múlva el is készült a végleges hangszerelés, ami először nagyon furcsa volt a számomra, úgy érezetm ez nem olyan „Balázspalis”, de összeszorítottam a fogamat és felénekeltem” – írta az énekes.

A dal aztán megjelent, videóklip is készült rá... és természetesen a koncerteken is játsszák, a közönség nagyon megszerette.

„Egy zenész barátom egy koncertet követően odajött hozzám és azt mondta: „Te figyelj Pali, az a békülős dal a közepén nagyon megdörrent.... olyan nem  magyaros volt a hangulata, komoly energiákat hozott a nézőtérre. Ma megjelent egy új videó formában... remélem így is megdörren” – fogalmazott Balázs Pali.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában