Vándortábor

2023.02.16. 07:03

A békési kastélyok körül tekerhet - most fizetnek is érte

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület, együttműködve a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetséggel túrakísérők jelentkezésére számít.

L. B.

Fotó: shutterstock.com

Békési kastélyok néven szervez a nyári szünet alatt 25 alkalommal egyhetes, összesen több mint 300 kilométeres kerékpáros vándortábort – békéscsabai indulással és érkezéssel – diákcsoportok részére a Békéscsabai Turisztikai Egyesület, együttműködve a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetséggel – írták a visitbekescsaba.com oldalon, hozzátéve: túrakísérők jelentkezésére számítanak.

A kísérőkkel szemben elvárásként fogalmazták meg többek között azt, hogy rendelkezzenek bringás múlttal és megfelelő fizikummal, minimális kerékpárszerelési tudással, legyenek felkészültek a térségből és látnivalókból. A vándortúra útvonalát május 5. és 7. között bejárják majd. A honlapon jelezték azt is, hogy a kísérő milyen megbízási díjra számíthat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában