Adomány

2023.01.11. 18:53

Váratlan, de kedves segítség érkezett a koraszülöttmentőknek

Egy benzinkúton adta át adományát a hölgy a mentő vezetőjének, aki rögtön egy adománygyűjtő dobozba helyezte az összeget.

P. G.

Különleges adományt kapott kedden a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány. Mint azt dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a szervezet kuratóriumának elnöke érdeklődésünkre elmondta, az említett napon egy koraszülöttet szállítottak speciális szemészeti ellenőrzésre Budapestre, a szemészeti klinikára, ahol azonnal meg is vizsgálták a gyermeket, de szerencsére beavatkozásra nem lesz szükség, így a Viharsarki Koraszülöttmentővel vissza is hozhatták a gyulai Koraszülött Intenzív Centrumba a gyermeket.

Ezt követően az egyik benzinkútnál egy hölgy lépett oda a mentőautó vezetőjéhez, és átadott neki 20 ezer forintot azzal, hogy szeretné támogatni az alapítvány munkáját. 

Ezzel párhuzamosan megkérte a járművezetőt, hogy juttassa el megfelelő helyre az összeget, azután elsietett. Miután az egyik gyulai benzinkúton található egy gyűjtődoboz, így a mentőautó vezetője azonnal be is dobta az összeget oda, amiről kép is készült.

– Nagyon sokat jelentenek az ilyen támogatások mind emberileg, mind a munkánk szempontjából. Ezúton is köszönjük a hölgynek a kedvességét és az odafigyelését – fogalmazott az alapítvány elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában