7-es körzet

2023.01.02. 16:15

Háziorvosként gyógyít januártól Orosházán dr. Alzubi Ali

Új háziorvosa van Orosházán a 7-es körzetnek januártól. Dr. Alzubi Alinak egyelőre fél évre szól a megbízatása, ezt követően önálló praxisengedéllyel feladat-ellátási szerződés útján kívánja a háziorvosi feladatokat ellátni.

Cs. I.

Olvasóink az év emberének választották

Fotó: MW

Az új évtől már dr. Alzubi Ali főorvos látja el a pácienseket a Könd utcai szakrendelő 2. emeletén található rendelőben. A nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező orvost választották olvasóink pár esztendővel ezelőtt az év emberének Békés megyében.

Dr. Alzubi Ali korábban sebészként és klinikai onkológusként dolgozott az orosházi kórházban, ezt a vállalást csökkentett óraszámban viszi tovább a jövőben és helyette a háziorvosi teendők kerülnek előtérbe. Húsz évre visszanyúló szakmai életútjának tapasztalatait kamatoztathatja praxisában januártól: 2003-ban végzett Pécsett, 2009-ben sebész szakorvosi, 2013-ban pedig klinikai onkológiai szakvizsgát tett, majd 2019-ben a palliatív gondozás (súlyos, életveszélyes betegségben szenvedőknek nyújtott ellátás) kapcsán is sikeres vizsgát tett. 

A főorvost szükség esetén helyettesíti, valamint szakmai felügyeletét ellátja dr. Szénási Levente Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában