Békéscsaba

2023.01.18. 14:04

Háromnapos lesz az esküvőkiállítás a Centerben

Három nap a nagy napért – Minden egy helyen elnevezéssel rendezik meg az idei esküvőkiállítást a Csaba Centerben január 20–22. között, péntektől vasárnapig.

Ny. L.

Hrabovszki György

Fotó: Bencsik Ádám

Hrabovszki György, a bevásárlóközpont igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón kiemelte, a földszinti folyosók hamar megteltek, az eddigi legnagyobb alapterületen jelennek meg a kiállítók.

– Többségük évről évre visszatér hozzánk, ami azt bizonyítja, hogy a partnereink elégedettek – hangsúlyozta Hrabovszki György. – A jegyespárok, érdeklődők az esküvőiparhoz kötődő, közel 40 kiállító cég kínálatán túl további 80 üzletben is megtalálhatják a nagy naphoz szükséges kellékeket, legyen szó fehérneműről, gyűrűről, nászajándékról vagy akár a leány-és legénybúcsú kellékeiről. A vármegyén kívülről szegedi és debreceni cég is megjelenik a rendezvényen.

A kiállítók között megjelennek természetesen a menyasszonyiruha- és vőlegényöltöny-kölcsönzők, meghívókészítők, szertartásvezetők, esküvői helyszínek, vendéglátósok, fotósok, videósok, vőfélyek ceremóniamesterek, virágosok, dekoratőrök és még sorolhatnánk.

A Csaba Center igazgatója szólt arról, a színpadon divatbemutatókon vonultatják fel a menyasszonyiruha- és vőlegényöltöny-kínálatot. Az esküvőhöz, a kiállításhoz illeszkedő zenei aláfestést élőzenével biztosítják, Vozár M. Krisztián vállalta, hogy zongorajátékával emeli a rendezvény színvonalát. A színpadon napközben folyamatosan lesznek olyan beszélgetések a kiállítókkal, amelyek során hasznos tanácsokkal látják el a házasulandó párokat. Ezek során betekintést nyerhetnek az aktuális esküvői trendekbe, és útmutatást kapnak a döntés meghozatalához.

– Keressük a Csaba Center 2023. évi jegyespárját is – mondta Hrabovszki György. – Szavazni a Csaba Center applikációban lévő QR-kód használatával lehet személyesen az információs pultban, vagy online weboldalunkon január 21-én éjfélig. Jelenleg 36 pár van versenyben a díjakért. Sokan Békéscsabáról, de akadnak, akik, Szarvasról, Gyuláról, Békésről, Sarkadról, Okányból, Vésztőről, Nagykamarásról, Gyomaendrődről, és egy pár Szegedről is nevezett. Az eredményhirdetést vasárnap tartjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában